Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

rtcg.me

22. 08. 2023. 17:55 >> 18:02
1

MORSKO DOBRO

Raskinut ugovor sa vlasnikom plaže "Royal beach" zbog paljenja otpada

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom donijelo je odluku o raskidu Ugovora o zakupu kupališta “Royal beach" na Velikoj plaži. Ova rigorozna sankcija uslijedila je zbog nekontrolisanog odlaganja i paljenja otpada u zaleđu i na dinama tog kupališta početkom ovog mjeseca.

Ranije je tim povodom Komunalna policija izrekla kaznu zakupcima te plaže od 700 eura, a Uprava za inspekcijske poslove od 2.600 eura, piše Ulcinj info.

Konstatujući da je nedopustivo i za svaku osudu ovakvo ponašanje i poslovanje zakupaca plaže "Royal beach" predsjednik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari je rekao da se nelegalno odlaganje otpada i paljenje istog, uništavajući dine i ostali zaštićeni prostor, a ujedno rizikujući požare ogromnih razmjera, neće tolerisati.

Bajaraktari je kazao da pozdravljaju odluku N. P "Pomorska dobra" radi raskidanja ugovora o korišćenju "Kraljevske" plaže.
 
"Ova odluka šalje jasnu poruku svim turističkim radnicima da neće biti dozvoljeno ponižavanje lokalnih i državnih institucija", napisao je Bajraktari na Fejsbuku. 

Istakao je da "bahato uništavanje životne sredine, kao i stvaranje loše slike za Ulcinj kao turističku destinaciju gdje se ne poštuju pravila elementarnog odlaganja otpada, je nedopustivo".

Podsjetimo, načelnik Komunalne policije Amir Mehmeti ranije je saopštio medijima da je nedopustivo je i za osudu ponašanje i poslovanje vlasnika plaže "Royal beach" na Velikoj plaži u vezi odlaganja otpada u zaleđu i na dinama.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније