Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Primorski portal ]

13. 08. 2023. 12:05 >> 12:14

AKCIJA

Sutomore: Spasioci evakulisali oca i sina

Desetogodišnjeg dječaka i njegovog oca koji su se popeli na Golo Brdo i zbog rizičnog terena nijesu mogli da se vrate u Sutomore, evakuisali su pripadnici Službe zaštite i spašavanja Bar, javlja Primorski portal.

Rizici su postojali i za oca i sina, ali i za kupače na plaži zbog odrona, te i spasioce.

U akciji nije bilo povrijeđenih. 

Komandir Službe zaštite Aco Vulević kazao je da je situacija bila vrlo opasna zbog vrste terena sa kojeg se odronjava kamenje. 

Prema saznanjima Primorskog portala, vjerovatno iz dječije radoznalosti na Golo Brdo se prvo popeo dječak, a kako nije mogao sići, za njim je pošao i otac.

Obojica su ostala na brdu čiji je teren erozivan.

Otac i sin su u Sutomore na ljetovanje došli iz Srbije.

Iz Službe zaštite i spašavanja Bar apelovali su na domaće stanovništvo i turiste da se ne upuštaju u avanture kojim ugrožavaju svoje, tuđe i živote spasilaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније