Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

09. 08. 2023. 14:13 >> 14:15
1

KCCG

Na Ginekologiji i Kardiohirurgiji ugrađeni bojleri nakon pola vijeka

Na Kardiohirurgiji i Ginekologiji Kliničkog centra Crne Gore ugrađeni su bojleri, koje odjeljenja nijesu imala od 1974. godine, potvrđeno je Portalu RTCG. Iz najveće zdravstvene ustanove u državi napominju da je snadbijevanje toplom vodom od useljenja centralizovano, te da od početka nije moglo zadovoljiti 24-četvoročasovne potrebe.

"Imajući u vidu da su od tada do danas, zbog potreba naših osiguranika kao i razvoja medicine, prostorni kapaciteti KCCG godinama proširivani, suočili smo se sa dodatnim problemom u snadbijevanju toplom vodom. Moramo naglasiti da skoro da nema klinike koja nije proširila svoje prostorne kapacitete u odnosu na period kada je zgrada useljena, zbog čega su te destinacije i imale najviše problema sa snadbijevanjem toplom vodom", saopštili su iz KCCG za Portal Javnog servisa.

Ističu da je menadžment blagovremeno prepoznao ovo pitanje i tražio najbolje i najadekvatnije rješenje.

"Kao što smo prije par dana i najavili, instalirani su nabavljeni bojleri i na ovaj način smo riješili višedecenijski problem. Građane uvjeravamo da sa punom pažnjom analiziramo njihove sugestije kao i sve izazove sa kojima se susrećemo u svakodnevnom radu i sistematski ih rješavamo u granicama mogućeg", poručuju iz KCCG. 

Ranije je saopšteno da od izgradnje KCCG, 1974. godine, uslijed nedostatka pritiska, toplu vodu od 7 do 15 sati ima Klinika za ginekologiju i akušerstvo i Klinika za kardiohirurgiju, a od 15 do 21 sat Klinika za internu medicinu.

"Uprkos svemu, sve klinike decenijama funkcionišu besprijekorno zbog čega su zaposleni zavrijedili poštovanje", ističu iz te zdravstvene ustavnove.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније