Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Т.Г.

04. 08. 2023. 15:20 >> 15:26

ABAZOVIĆ

"Vlada će riješiti problem puta prema kanjonu Komarnice"

Vlada će riješiti problem puta prema kanjonu Komarnica zbog kojeg su mještani juče protestovali. To kazao je premijer Crne Gore Dritan Abazović nakom protesta u selu Komarnica u Šavniku koje su mještani organizovali juče.

"Vlada će riješiti problem puta prema kanjonu Komarnica zbog kojeg su mještani juče protestovali. Na raspolaganju smo svim opštinama, posebno kada je u pitanju sjever države. Tu smo za sve građane Šavnika i Crne Gore", napisao je Abazović na Tviteru. 

Podsjetimo, mještani sela Komarnica u Šavniku blokirali su na dva sata juče prolaz ka tom i drugim selima, kao i ulazak u kanjon Komarnice tražeći da se asfaltira dva kilometra puta kroz selo.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније