Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

22. 06. 2023. 18:03 >> 18:02
3

MINISTARSTVO ODBRANE

Vojne objekte u Lepetanima ustupaju "Morskom dobru"

Ministarstvo odbrane privremeno će ustupiti preduzeću Morsko dobro objekte na bivšoj vojnoj lokaciji Lepetane u Tivtu. Ta odluka usvojena je na današnjoj sjednici Vlade.

"Vlada je dala saglasnost da se dva objekta koja se nalaze u okviru bivše vojne lokacije Lepetan u Tivtu ustupe na privremeno korišćenje bez naknade Javnom preduzeću za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, za potrebe smještaja službe zadužene za poslove trajekta na trajektnoj liniji Kamenari – Lepetane", saopšteno je nakon sjednice.

Naglašeno je da će ovo biti realizovano najduže do privođenja namjeni lokacije "Lepetane" u Tivtu u skladu sa važećim planskim dokumentom.

Izvršni direktor "Morskog dobra" Mladen Mikijelj saopštio je nedavno za TVCG da će dvije trećine prihoda od trajektne linije Kamenari-Lepetane biti čista zarada.

 

Kazao je i da im je plan da u narednoj godini otvore novu trajektnu liniju Zelenika - Solila.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније