Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ A.B. ]

27. 05. 2023. 11:45 >> 12:20
1

SKUPOCJENI "MAJBAH"

Premijer i predsjednik neće koristiti luksuzna vozila, ANB ih vratila u svoje vlasništvo

Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB), na čijem čelu je Boris Milić, preuzela je od Vlade Crne Gore skupocjeni blindirani automobil “majbah”, koji je prije nekoliko godina koristio sada bivši premijer Duško Marković.

Prema pouzdanim podacima portala PRESS, radi se o automobilu sa registarskim oznakama PG HM 542.

Premijer Dritan Abazović nije htio da zadrži to vozilo.

I "Vijesti" su danas pisale da predsjednik Crne Gore Jakov Milatović neće koristiti službeno vozilo “mercedes majbah”.

“’Majbah’ je u vlasništvu ANB-a, tako da im je i vraćen i oni su adresa za sva dalja pitanja. Ja ga svakako neću koristiti”, kazao je za “Vijesti” Milatović.

ANB je, podsjetimo, vratila u svoje vlasništvo i “majbah”, koji je koristio sada bivši predsjednik države Milo Đukanović. Odbijen je zahtjev da mu vozilo ostane na raspolaganju.

Radi se o autima sa najvećim stepenom zaštite, koja imaju skoro 6.000 kubika i 620 konjskih snaga, sa četvoro vrata i četiri sjedišta.

Nezvanične informacije govore da je planirana prodaja tih blindiranih automobila i da se sa tim novcem kupe druga vozila za potrebe tajne policije i Vlade Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније