Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

М.М.

24. 05. 2023. 09:25 >> 09:36
1

PODRŠKA

Šetnja za Ukrajinu na Cetinju, poruke mira i slobode

Grupa građana Cetinja će i danas, kao i prvih sto dana ruske agresije na Ukrajinu, izaći na ulice Cetinja i pružiti podršku ukrajinskom narodu u njihovoj borbi za slobodu.

"Godinu i tri mjeseca dana traje sveobuhvatna ruska agresija na Ukrajinu. Agoniju straha i neizvjesnosti produžava i činjenica da se ne nazire kraj ruskoj zločinačkom pohodu čije horde zla nastavljaju s napadima na civile i glavne infrastrukturne objekte čineći zločine raznih razmjera", poručuje grupa građana Cetinja.

Međutim, kako su kazali, uprkos neizvjesnosti i brojnim zločinima i razaranjima građani Ukrajine nepokolebljivo opstaju u borbi za slobodu dok je naša dužnost da ih u toj borbi podržimo sve do njihovog konačnog oslobođenja.

Pozvali su sve slobodne građane Crne Gore, Ukrajinke i Ukrajince nastanjene u Crnoj Gori da im se pridruže.

"Da još jednom protestnom šetnjom pošaljemo poruke mira i slobode i suprostavimo se ludačkim porukama o nuklearnoj apokalipsi i ostalim suludim potezima zločinaca iz Kremlja. Vidimo se u 18 sati na Dvorskom trgu na Cetinju. Slava Ukrajini! Herojima slava!", poručili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније