Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

19. 05. 2023. 12:18 >> 12:35

NAGRAĐENE NAJBOLjE IDEJE

Likovni radovi koji prikazuju Crnu Goru kao članice EU

Isra Mollabeqiri, učenica šestog razreda OŠ „Boško Strugar“ iz Ulcinja, Đina Preradović, učenica OŠ „Milorad Musa Burzan“ iz Podgorice i Ksenija Knežević učenica petog razreda OŠ „Boško Strugar“, pobjednice su konkursa „Zamisli budućnost“, koji je, povodom Dana Evrope, organizovao Generalni sekretarijat Vlade.

One su poslale likovne radove kojima su predstavile svoje viđenje budućnosti Crne Gore kao članice Evropske unije.

“Generalni sekretarijat Vlade je raspisao konkurs za učenike crnogorskih osnovnih škola povodom obilježavanja Dana Evrope.Na konkurs, koji je bio otvoren od 26. aprila do 12. maja 2023. godine, prijavilo se 159 učenika i učenica koji su poslali svoje radove u formi likovnog rada, videa i fotografije”, piše u saopštenju Generalnog sekreterijata.

Autorke tri najbolja likovna rada, Isra, Đina i Ksenija biće nagrađene vrijednim nagradama – biciklima koja će im biti uručena u sklopu obilježavanja Mjeseca Evrope.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније