Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Б.

16. 05. 2023. 12:07 >> 12:07

AKCIJA GA

Prikupljanje knjiga za djecu iz Doma u Bijeloj produženo do petka

NVO Građanska alijansa organizovala je prikupljanje knjiga za djecu u Dječjem domu "Mladost" u Bijeloj tokom trajanja Sajma knjiga u Podgorici, a kako su kazali nastaviće ovu akciju sve do petka 19. maja.

Predstavnica Građanske alijanske Amina Murić je naglasila da su prikupili veliki broj knjiga uglavnom za tinejdžerski uzrast, ali i dio za djecu mlađeg uzrasta.

"Drago nam je što se veliki broj građana odazvao našem pozivu i što ćemo ovim knjigama pomoći da jeca u Bijelom naprave i nastave da njeguju navike čitanja i obrazovanja", navela je Murić u Jutarnjem programu TVCG.

Radi prikupljanja što većeg broja knjiga za djecu iz Dječijeg doma "Mladost" u Bijeloj, Građanska alijansa je produžila rok za njihovo prikupljanje. Knjige se mogu donirati u prostorijama Građanske kuće na adresi Petra Dedića 26 do petka 19. maja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније