Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

К. Ј.

13. 05. 2023. 22:41 >> 22:42

U SUSRET NATO VJEŽBI

Orkestri Vojske Crne Gore i Kopnenih snaga SAD održali koncert u Podgorici

Orkestri Vojske Crne Gore i Kopnenih snaga SAD za Evropu i Afriku održali su, nakon Pljevalja, još jedan zajednički koncert na Trgu nezavisnosti u Podgorici, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Kažu da je taj događaj upriličen u susret vježbi “Immediate Response 23” koja počinje 23. maja u Crnoj Gori, kao dio velike medjunarodne vježbe Defender Europe23.

“Na zadovoljstvo prisutnih, muzičari su izveli neke od najpoznatijih svjetskih pop, rok i džez numera, ali nisu izostali ni etno melosi, kao ni hip-hop hitovi”, piše u saopštenju.

Program je završen zajedničkim plesom izvodjača i publike, uz originalnu koreografiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније