Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

01. 04. 2023. 17:37   >>  17:46

POLICIJA MOLI ZA POMOĆ

Nestala Novljanka Bojana Balabušić

U Herceg Novom danas je nestala Bojana Balabušić, saopšteno je iz Centra bezbijednosti Herceg Novi, odakle mole sve koji imaju infomacije o njoj da jave policiji.

Nestanak je prijavila Bojanina kćerka, Tijana Balabušić.

"Prijavila je da se njena majka Balabušić Bojana, rođena 30.01.1953. godine, u Beogradu, sa prebivalištem u Herceg Novom, u naselju Bijela, ul. Jadranska magistrala br 27, državljanka Crne Gore, još prije osam sati, udaljila iz kuće u nepoznatom pravcu", navode iz policije.

Bojana, kako navode, pati od izražene anksioznosti i ima blaži oblik demencije.

"Telefone i novac je ostavila kući. Ukoliko se uoči navedena osoba, obavjestiti najbližu stanicu policije na broj 122", apeluju iz policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније