Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Б.

29. 03. 2023. 14:45 >> 14:45

DONATORSKI SASTANAK

Ministarstvo javne uprave teži efikasnoj i otvorenoj javnoj upravi

Ministarstvo javne uprave organizovalo je Donatorski koordinacioni sastanak u cilju predstavljanja postignutih rezultata u prethodnom periodu, kao i prioriteta za naredni period.

Kako navode u saopštenju, sastanak je bio prilika da sa tradicionalnim međunarodnim partnerima i predstavnicima diplomatskog kora razgovaraju o reformi javne uprave, digitalnoj transformaciji, sajber bezbjednosti i saradnji sa civilnim društvom.

"Posvećeno težimo profesionalnoj, transparentnoj i otvorenoj javnoj upravi, koja pruža efikasne i kvalitetne usluge građanima i privredi, ali i javnoj upravi koja posjeduje adekvatne kapacitete za uvođenjenje i poboljšanje standarda javne uprave ka svom putu u Evropskoj uniji", istakao je Dukaj.

Generalna direktorica Marija Hajduković je predstavila dosadašnje rezultate koje je Ministarstvo postiglo u prethodnom periodu. Takođe, ukazala je na planirane prioritete sa posebnim akcentom na aktivnosti planirane u narednom periodu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније