Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina/M.L.B. ]

22. 03. 2023. 22:07 >> 22:07

REISU I VJERNICIMA

Đurović i Abazović čestitali početak Ramazana

Ramazan podstiče na njegovanje sloge i povjerenja, kojima je oduvijek odisalo crnogorsko društvo, kazala je predsjednica Skupštine Danijela Đurović.

Đurović je reisu Rifatu Fejziću i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti čestitala početak Ramazana.

Ona je navela da najsvetiji muslimanski mjesec daje priliku da se svi ljudi, sjećajući se temeljnih duhovnih vrijednosti, pokažu da su voljni i spremni da idu putem dobročinstva, humanosti, praštanja i odricanja.

“Ramazan nas podstiče da njegujemo slogu i povjerenje, kojima je oduvijek odisalo crnogorsko društvo i koji nas motivišu da gradimo zajednicu u kojoj će se svi osjećati slobodno i ugodno, bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost”, navela je Đurović.

Ona je pozvala sve građane da pruže ruku prijateljstva jedni drugima i da međusobne odnose zasnivamo na ljubavi, miru, toleranciji, solidarnosti i razumijevanju.

“Svim vjernicima želim lak post i da u dobrom zdravlju i porodičnoj sreći dočekaju Ramazanski bajram”, poručila je Đurović.

Abazović: Ramazan da nas približi najmilijima i vrijednostima jedinstva

Premijer Dritan Abazović čestitao je početak Ramazana svima koji ga obilježavaju, uz želju da vrijeme posta provedu u miru i blagostanju.

„Neka nas ovaj mjesec približi našim najmilijima i vrijednostima jedinstva, velikodušnosti i dobrote. Eid Mubarak“, napisao je Abazović na Tviteru /Twitter/.

On je poželio da svi koji obilježavaju sveti mjesec Ramazan u miru i blagostanju provedu vrijeme posta u razmišljanju i saosjećanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније