Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

М.М.

15. 03. 2023. 09:37 >> 09:37
4

TOKOM GODINU DANA

EPCG doniraće 40.000 eura Fondaciji „Budi human“

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) i Fondacija “Budi human” potpisali su ugovor o saradnji, kojim se predviđa da će EPCG tokom godinu dana donirati 40.000 eura Fondaciji “Budi human”.

Kako je tokom svečanosti potpisivanja ugovora istakao izvršni direktor EPCG, Nikola Rovačanin, posebno zadovoljstvo mu predstavlja činjenica da su novčana sredstva usmjerena upravo ovoj organizaciji, te je pozvao sve državne kompanije da se priključe i svoje poslovanje usmjere i ka ovom obliku društveno odgovornog poslovanja.

„Pozivam sve državne kompanije, da odluče da pomognu ovu ili neku drugu humanitarnu organizaciju, da bi upravo na taj način pokazali jedan visok stepen i nivo i solidarnosti i društvene odgovornosti. Elektroprivreda zaista pokazuje tu društvenu odgovornost, i prema zdravstvenom sistemu, a sada smo se opredijelili da krenemo korak naprijed i opredijelimo značajna finansijska sredstva od 40.000 eura, upravo za Fondaciju čiji je rad u prethodnim godinama prepoznat u crnogorskoj javnosti. Zahvaljujem se na saradnji, i mislim da je ovo tek prvi korak“, kazao je Rovčanin.

Direktor Fondacije „Budi human“ Goran Jovanović, zahvalio je EPCG što su prepoznali njihov humanitarni rad, te naglasio da je novčana pomoć od 40.000 eura najveća donacija koju su dobili u posljednjih šest godina.
Fondacija je, kako je objasnio, do sada pomogla u liječenju 85 mališana.

„Zahvaljujem se Elektroprivredi i njenom izvršnom direktoru što su prepoznali napore Fondacije. Ova novčana sredstva koja će Elektroprivreda u narednih godinu dana donirati, predstavljaju značajanu podršku, ali i putokaz ostalim kompanijama da se uključe i podrže društveno odgovorni rad", zaključio je Jovanović.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније