Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

11. 03. 2023. 10:27   >>  10:26

AIR MONTENEGRO

Promotivne cijene za letove ka francuskim gradovima

Nacionalna avio-kompanija pripremila je promotivne cijene za putovanja ka francuskim gradovima. Iz Podgorice za Pariz, Nant ili Lion, karte u jednom pravcu mogu se kupiti po specijalnoj cijeni od 79 eura, dok je za suprotan pravac cijena karte već od 119 eura, saopšteno je iz Air Montenegra.

Kako navode, prtljag je uračunat u cijenu, a period putovanja od 1. aprila do 31. maja ove godine.

Ponovnim pokretanjem važnih linija, Air Montenegro omogućava našim građanima, ali i brojnim turistima direktnu avio-povezanost između Francuske i Crne Gore.

„Kao doprinos strateškom nacionalnom cilju produženja sezone, omogućavamo specijalnu ponudu za turiste iz Francuske, ali dajemo mogućnost i našim gradjanima da po specijalnim cijenama putuju u Francusku, u ovom periodu predsezone. Ovo je najava još jedne uspješne sezone i očekujemo dobru popunjenost letova ka toj evropskoj državi”, saopšteno je iz kompanije Air Montenegro.

Očekuje se uskoro i najava letova ka još nekim gradovima u Normandiji, u saradnji sa lokalnim turoperatorima.

Sve informacije o destinacijama, datumima letova i cijenama avio-karata dostupne su na sajtu airmontenegro.com.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније