Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.M. [ Mina ]

17. 02. 2023. 22:50   >>  22:44

MINITARSTVO PROSVJETE I ELTAM

Potpisali Memorandum o saradnji sa ELTAM-om

Predstavnici Ministarstva prosvjete i Udruženja nastavnika engleskog jezika Crne Gore (ELTAM) potpisali su Memorandum o saradnji kojim će, kako je saopšteno, biti obezbijeđena međusobna podrška ca ciljem realizacije domaćih i međunarodnih projekata iz oblasti obrazovanja.

Iz Ministarstva prosvjete su kazali da se Memorandumom, koji su potpisali ministar Miomir Vojinović i predsjednica ELTAM-a za Crnu Goru Dragana Radoman, obezbjeđuje kontinuirana međusobna podrška iz oblasti od zajedničkog i javnog interesa.

“Podrška će ići u pravcu realizacije domaćih i međunarodnih projekata iz oblasti obrazovanja koji se odnose na unapređenje kvaliteta postignuća nastavnika i učenika”, kaže se u saopštenju,

Navodi se da će podrška podrazumijevati i informisanje svih obrazovnih institucija u Crnoj Gori o relevantnim mogućnostima stručnog usavršavanja za nastavnike engleskog jezika u organizaciji ELTAM-a i partnerskih institucija.

“Saradnja podrazumijeva i korišćenje interaktivnih edukativnih materijala kao pomoćnih nastavnih sredstava u nastavi engleskog jezika za predškolsko obrazovanje, osnovne i srednje škole”, dodaje se u saopštenju.
KABINET PREDSJEDNIKA VLADE CRNE GORE

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније