Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

28. 12. 2022. 08:09   >>  11:55 6

POLICIJA SNIMA SKUP

Zbog protesta u "Bemax areni" dvije ulice će biti zatvorene

Uprava policije će snimati javno okupljanje koje će se održati večeras od 18 do 22 časova, u “Bemax areni“ u Podgorici, na platou ispred, kao i u okolnim ulicama.

Policija je saopštila da će događaj snimati od 17 do 23 časova.

“U odnosu na pomenuto okupljanje sjutra će biti zatvorena za saobraćaj Ulica Ivana Milutinovića i Bulevar Revolucije do Union bridge-a u periodu trajanja okupljanja”, ističe policija.

Zamjenik predsjednika Saveza asocijacija Crne Gore u Njemačkoj Miloš Bukilić ranije se obratio javnosti i u ime organizatora pojasnio da je namjera bila da organizuju skup uz podršku Građanskog foruma “Luča” ispred Skupštine Crne Gore.

“Imajući u vidu niz nepredviđenih okolnosti, kao i situacija koje za svega par dana, koliko smo u domovini, ne možemo kvalitetno riješiti, pristali smo na kompromis da skup bude u Bemax areni i najavili kretanje i Bulevarom revolucije i ulicom Ivana Milutinovića. Za svoje nebo, svoje sunce, svoju kuću, svoju majku Crnu Goru, svi 28. decembra 2022. godine, u 19 sati, u Bemax arenu, ispred nje, ulicom Ivana Milutinovića, Bulevarom revolucije, pokazimo da “Ima nas!”, zaključio je Bukilić.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније