Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

О.З.  [ Mina ]

26. 12. 2022. 13:43 >> 14:11

BUDI HUMAN

U akciji Srcem za Crnu Goru prikupljeno preko 800 hiljada eura

U humanitarnoj akciji Srcem za Crnu Goru, čiji je cilj pomoć djeci i odraslim koji čekaju na liječenje, kao i socijalno ugroženim porodicama, prikupljeno je preko 800 hiljada eura, saopšteno je iz fondacije Budi Human.

Humanitarnu akciju su, od 11. do 21. decembra kada je održan i finalni događaj, završno donatorsko veče, organizovale fondacija Hemiias i Budi human i humanitarni fond Hilal.

Kako je saopšteno, za nekoliko sati prikupljeno je preko 800 hiljada eura, a novac će biti usmjeren na prethodno utvrđen način.

"Ovakvo nešto se do sada nije dogodilo", zajednički je zaključak donatora, organizatora i učesnika akcije.

Akcija je sprovedena je posredstvom platforme humanost.com, koja je, kako se navodi, obezbijedila punu transparentnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније