Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

М.М.Љ. [ TVCG ]

02. 10. 2022. 10:15 >> 01:06
7

NIJE UHAPŠEN

Milošević pušten nakon saslušanja

Direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević nije sinoć lišen slobode u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja, već je bio u policiji na informatiivnom razgovoru, saznaje nezvanično iz Uprave policije Televizija Crne Gore. Mediji su objavili da je Milošević uhapšen zbog sumnje da je bio u kriminalnom lancu koji je krao i švercovao cigarete koje je država ljetos zaplijenila u Slobodnoj zoni Luke Bar.

U Nikšiću je sinoć sprovedena akcija Specijalnog tužilaštva na planu zaustavljanja krijumčarenja cigareta, u okviru koje je priveden veći broj osoba.

Kako nezvanično saznaje TVCG, Milošević je nakon saslušanja pušten, a tokom dana bi trebalo i da se oglase iz Uprave policije povodom sinoćne akcije SDTa i SPO-a.

Advokat Dalibor Todorović demantovao je informaciju da su u akciji SDT-a i Agencije za nacionalnu bezbjednost u Nikšiću uhapšeni Ivan Mićković i Brano Mićković. On je tražio da mediji uklone objavu, jer njegovi klijenti, kako je rekao, nemaju nikakve veze sa drugim licima koja se pominju.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније