Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

М.М. [ TVCG ]

29. 09. 2022. 20:10 >> 23:00

U NIKŠIĆU

Protest bivših radnika Boksita, zatražili pomoć

U Nikšiću danas je održan protest. Oko 150 bivših radnika Nikšićkih boksita dobilo je informaciju da je novac namijenjen za njihova potraživanja od prodaje dijela imovine Boksita uplaćen povjeriocima iz Mađarske.

Prema ranijim informacijama, upravna zgrada prodata je Nikšićkoj firmi Roming Montenegro, a od tog novca trebalo je da se isplate dugovanja za oko 560 bivših radnika.

"Sve je u mutnoj radnji, oni su platili krijući, pozivam i gospodina premijera jer bilo nam je obećano da novac neće biti uplaćen, ako je novac uplaćen kako je tužilaštvo moglo da reaguje, za deset dana očekujem pozive iz Vlade i SDT da se ovo konačno riješi, inače u dogovoru sa radnicima za desetak dana idemo sa porodicama na voz i pravac Podgorica, to je jedino rješenje, kazao je bivši radnik Rudnika Boksita".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније