Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

24. 09. 2022. 14:23 >> 14:20
1

ŠĆEPANOVIĆ OBIŠLA GRADILIŠTE

Završni radovi na izlazu s auto-puta

U toku je postavljanje završnog sloja asfalta na saobraćajnici od 1,4 kilometra, koja dionicu auto-puta povezuje sa regionalnim putem Kolašin – Mateševo, saopšteno je iz Opštine Kolašin.

Predsjednica Opštine Kolašin Marta Šćepanović, obišla je završne radove dionice auto-puta “Princeza Ksenija” na potezu od petlje “Mateševo” ka putu Kolašin – Mateševo, a koji su na dan otvaranja auto-puta ostali nezavršeni.

U razgovoru sa predsjednicom Opštine Kolašin, predstavnici izvođača radova najavili su za ponedjeljak- 26. septembra, otvaranje za saobraćaj novog mosta na Tari, dužine 56 metara čija je izgradnja planirana rekonstrukcijom puta R13, Bioče – Mateševo – Kolašin, uključujući i novi  most koji grade preko rijeke Drcke.

Kako je saopšteno iz Opštine Kolašin, prema najavama izvođača radova, rekonstrukcija preostalih 10 kilometara regionalnog puta Kolašin – Mateševo, počinje za petnaestak dana.

Vrijednost te investicije je 6,4 miliona eura sa uračunatim PDV-om, investitor je “MONTEPUT” d.o.o. a izvođač radova građevinska kompanija “BEMAX” d.o.o.

Rok za završetak radova je osam mjeseci od uvođenja izvođača u posao.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније