Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Ч.Ј.

23. 09. 2022. 15:54   >>  15:51

ABAZOVIĆ SA DIREKTOROM GUGLA

Digitalni nomadi u CG imaju svoj novi dom

Crna Gora je otvorena za uspješne ljude i inovacije u IT sektoru, ističući da digitalni nomadi u Crnoj Gori imaju svoj novi dom i da su dobrodošli u Crnu Goru, kazao je premijer Dritan Abazović tokom razgovora sa izvršnim direktorom Gugla Sundarom Pičaijem.

Abazović je bio počasni gost na 11. Global Citizen Awards u organizaciji Atlantskog Savjeta na čelu sa Frederikom Kempom.

Tokom priređene gala večere u Njujorku, uručene su nagrade ovogodišnjim dobitnicima, izvršnom direktoru Google Sundaru Pičaiju, višestruko nagrađivanom glumcu, filantropu i specijalnom izaslaniku UNESCO za mir i pomirenje Forestu Vitakeru, predsjedniku Finske Sauli Ninistu, premijerku Švedske Magdalenu Anderson i indonežanskom predsjedniku Joku Vidodu.

Kako je saopšteno iz Vlade Crne Gore, Abazović je uz zahvalnost zbog izuzetnog uvažavanja Crne Gore tokom gala večere, istakao da naša država mora iskoristiti šansu koja joj se ukazuje.

"Tokom večeri, predsjednik Vlade je imao priliku da razgovara i razmijeni kontakte sa izvršnim direktorom Google Sundarom Pičaijem. Abazović je u razgovoru sa njim naveo da je Crna Gora otvorena za uspješne ljude i inovacije u IT sektoru, ističući da digitalni nomadi u Crnoj Gori imaju svoj novi dom i da su dobrodošli u Crnu Goru. Izvršni direktor Google napisao je na tviteru da mu je bilo zadovoljstvo upoznati premijera Abazovića i razgovarati sa njim, dok ga je premijer pozvao da posjeti Crnu Goru", navodi se u saopštenju Vlade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније