Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

А.М.

20. 09. 2022. 16:33 >> 16:29
1

SAVEZNA POLICIJA NjEMAČKE

Njemačka uputila donaciju MUP-u

Ministarstvu unutrašnjih poslova uručena je donacija Savezne države Njemačke, na današnjem sastanku ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića i oficira za vezu Savezne policije Njemačke Florijana Vedekinda.

Primopredaji donacije je prisustvovao i v.d. direktora Direktorata za međunarodnu saradnju, evropske integracije i projekte, Sergej Mučalica.

"Dosadašnja saradnja između Crne Gore i Njemačke potvrđuje da su naši odnosi na veoma visokom nivou, a ova donacija Ministarstvu predstavlja još jedan pokazatelj stepena povjerenja u crnogorski bezbjednosni sistem", istakao je ministar Adžić.

Sastanak je, kako ej saopšteno, bio i prilika da obje strane usaglase način usavršavanja nacrta Sporazuma o saradnji u oblasti bezbjednosti između Crne Gore i Njemačke, čije će potpisivanje i usvajanje po prvi put pravno uokviriti bilateralnu bezbjednosnu saradnju između naših država, naveo je Adžić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније