Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

16. 09. 2022. 14:22 >> 14:19

PODGORIČKI AERODROM

Wizz Air zbog nevremena otkazao let za Rim

Kapetan kompanije Wizz Air na letu iz Rima ka Podgorici odlučio je da, zbog vremenskih neprilika, preusmjeri avion i prizemlji se u Skoplju. Iz istog razloga, ta kompanija je otkazala današnji polazak iz Podgorice za Rim.

Za detalje su putnike uputili da se obrate avio-kompaniji koja, kako su naveli,  samostalno donosi odluke u ovakvim situacijama.

Jutros je, uprkos nevremenu, na podgorički aerodom sletjelo pet aviona. 

"Dočekali smo putnike iz Istanbula, Memingena, Tel-Aviva i sa dva leta iz Beograda", navode iz kompanije.

Aerodromi Crne Gore još jednom su pozvali sve putnike da se o statusu svojih letova i pravima kontinuirano informišu kod avio kompanija ili agencija kod kojih su kupili karte.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније