Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Т.Г.

12. 09. 2022. 12:45   >>  12:43

MUP

Unapređenje saradnje zemalja Z. Balkana sa državama članicama EU

Generalni direktor Direktorata za međunarodnu saradnju, evropske integracije i projekte MUP-a, Sergej Mučalica, danas je svečano otvorio petodnevnu radionicu u sklopu projekta Partnerstvo protiv kriminala i terorizma, pod pokroviteljstvom Generalnog direktorata Evropske komisije za susjedsku politiku i pregovore o proširenju, koji implementira CEPOL, a čije su korisnice zemlje Zapadnog Balkana, navodi se u Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako iz ministarstva navode, učesnici će imati prilike da razmijene iskustva sa brojnim ekspertima kao i policijskim službenicima iz zemalja EU.

"Učesnici radionice iz Uprave policije, Policijske akademije, Specijalnog državnog tužilaštva i Uprave prihoda i carina će imati priliku da razmijene iskustva i dobre prakse sa brojnim ekspertima iz EUROPOLA, kao i policijskim sužbenicima iz zemalja EU", zaključuje se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније