Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

T.G.

07. 09. 2022. 15:06 >> 15:02

NASTAVAK SARADNJE

Dukaj posjetio Opštinu Danilovgrad

Ministar javne uprave, Maraš Dukaj, sa saradnicima, boravio je danas u posjeti opštini Danilovgrad. Tokom sastanka, ministar Dukaj i predsjednik opštine, Branko Bošković, razgovarali su o brojnim temama koje se tiču funkcionisanja opštine Danilovgrad u pogledu daljeg unapređenje rada jedinica lokalne samouprave, aktuelnim projektima, kao i budućim planovima sa fokusom na unapređenje pružanja usluga građanima, navodi se u saopštenju.

Ministar je kazao da je Ministarstvo javne uprave potpuno posvećeno procesu decentralizacije i osnaživanju sistema lokalne samouprave u Crnoj Gori.

"U kontinuitetu radimo na produbljivanju saradnje i rješavanju problema koje opterećuju rad lokalnih samouprava, te preduzimamo aktivnosti u cilju poboljšanja funkcionisanja i održivosti jedinica lokalne samouprave", istakao je Dukaj.

On je iskazao zadovoljstvo povodom ostvarenih rezultata opštine Danilovgrad, koji se posebno ogledaju u unapređenju poslovnog ambijenta i posticanju preduzetništva i napomenuo da zajednički moramo usmjeriti svoje aktivnosti za dobrobit građana i opštine Danilovgrad na stvaranju efikasnije i ekonomičnije lokalne samouprave koja će biti pravi servis građana.

Predsjednik opštine Bošković je predstavio aktivnosti i najznačajnije projekte koji se realizuju u opštini Danilovgrad.

On je kazao da se sprovode kontinuirane aktivnosti na unapređenju servisa za građane, ali i stimulisanju ambijenta za privredu.

"Ova posjeta je značajna za opštinu Danilovgrad zbog razmjene iskustava o zakonskim rješenjima i preporukama koje treba sprovoditi na lokalnom nivou.Trudimo se da unaprijedimo uslove za rad naših zaposlenih i cilj svih aktivnosti lokalne uprave i opštinskih službi je da u koordinaciji sa svim drugim organima i institucijama, doprinesemo stalnom poboljšanju kvaliteta života građana Danilovgrada", kazao je Bošković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније