Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

16. 08. 2022. 12:27 >> 13:00

ABAZOVIĆ NAJAVIO

Milionske investicije za beransku bolnicu

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović najavio je milionske investicije za Opštu bolnicu u Beranama, navodeći da će zdravstvo biti u fokusu izvršne vlasti.

"Beranska bolnica je nama veoma važna", rekao je Abazović, tokom posjete toj zdravstvenoj ustanovi s ministrom zdravlja Dragoslavom Šćekićem, najavljujući milionske investicije i angio salu.

"Uvijek može više i bolje, ali u ovom kratkom periodu nijesmo mogli više", rekao je Abazović.

U fokusu Vlade Crne Gore, kako je rekao, biće zdravstvo i beranska bolnica.

Ministar zdravlja Dragoslav Šćekić kaže da im je cilj poboljšanje efikasnosti zdravstvenog sistema, navodeći kako su obezbijeđena sredstva za angio salu.

"Beranska bolnica raspolaže sa kvalitetnim kadrom, dobrom infrastrukturom, i konačno da ova bolnica bude regionalni centar", rekao je Šćekić.

On je kazao da će Opšta bolnica u Beranama uskoro dobiti i mamograf, kako bi se zaustavio odlazak pacijenata u KCCG.

Direktor Opšte bolnice Berane Milorad Magdelinić rekao je kako se nadaju da će beranska bolnica postati regionalni zdravstveni centar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније