Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

14. 08. 2022. 14:29 >> 14:45
2

TRAGEDIJA NA CETINJU

Građani Kolašina minutom ćutanja odali počast žrtvama

Građani Kolašina minutom ćutanja odali počast žrtvama tragedije koja se dogodila na Cetinju.

Povodom nezapamćene tragedije koja je u preranu smrt poslala nedužne Cetinjane, a njihove porodice i prijatelje zavila u crno, u ime svih građanki i građana Kolašina, predsjednica Opštine Kolašin Marta Šćepanović uputila je izraze najdubljeg saučešća porodicama nastradalih i gradonačelniku Prijestonice Nikoli Đuraškoviću, a svim povrijeđenima poželjela što brži oporavak.

Šćepanović je pozvala građanke i građane Kolašina, da tačno u podne, zastanu gdje god da su i minutom ćutanja odaju poštu žrtvama.

"Zapamtila je Crna Gora, pamti i Kolašin, teške tragedije i zločine, ali nas ni jedan kao ovaj nije uznemirio i potresao iz temelja, unoseći u sve crnogorske domove šok i nevjericu, neizmjernu tugu i bol. Pozivam građanke i građane Kolašina, da tačno u podne, zastanemo gdje god da smo i minutom ćutanja odamo poštu žrtvama ovog monstruoznog i bezumnog zločina, pred kojim je zanijemila cijela Crna Gora, moleći se da im duša nađe spokoj, a njihovi najbliži utjehu i mir", navela je Šćepanović u saopštenju.

Podsjetimo, u pucnjavi koja se dogodila u petak u cetinjskom naselju Medovina, u blizini Vladinog doma, ubijeno je 11 osoba, među kojima je i napadač Vuk Borilović, dok je šest povrijeđeno.

U Vladinom domu na Cetinju danas je održana komemorativna sjednica povodom nezapamćene tragedije koja je pogodila Prijestonicu i Crnu Goru.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније