Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

O.Z.

11. 08. 2022. 15:41   >>  15:40 19

ODBIJEN ZAHTJEV

Hrvatska ne šalje kanader

Iako je ministar vanjskih poslova Ranko Krivokapić za danas najavio dolazak jednog protivpožarnog aviona iz Hrvatske to se nije desilo.

Kako saznaje TVCG, iz Zagreba je stigao negativan odgovor na zvanični zahtjev za asistenciju koju je MUP jutros poslao Hrvatskoj.

Podsjetimo, na crnogorskom primorju danima bukte požari. U hercegnovskoj opštini vatra je zahvatila preko četiri kilometra nepristupačnog terena iznad Kamenara gdje se već treći dan vatrogasaci i mještani bore sa stihijom koju uspijevaju da drže dalje od kuća.

Lokalizovan požar na Dražinom vrtu koji prišao kućama, kazao je za Portal RTCG zamjenik komandira Službe zaštite Kotor Eduard Kovačić. Istakao je da vatrogasci ostaju na terenu ukoliko ponovo bukne vatra.

A nakon dramatične noći u Baru, vatrogasci su uspjeli jutros da vatru stave pod kontrolu.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније