Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

06. 08. 2022. 08:49 >> 08:48
2

ŠĆEPANOVIĆ OCIJENILA

Kolašin može da privuče mlade iz drugih gradova CG

Od otvaranja prve dionice auto-puta Kolašin je drugi grad, gdje su gužve primjetne naročito vikendom, saopštila je predsjednica Opštine Marta Šćepanović, navodeći kako se u lokalima traži mjesto više.

Šćepanović je u emisiji Dobro jutro Crna Goro na TVCG rekla da Kolašin sada ima najviše potencijala da zadrži mlade.

"Ne samo da ih zadrži, već da ih privuče iz drugih gradova i regiona da dođe da rade u Kolašinu. Ovdje je veliki broj investicija, turističko mjesto, mladi treba da pokažu znanje i vještine", rekla je Šćepanović. 

Ona kaže da je raduje činjenica da se mladi ljudi koji su porodice zasnovali u Podgorici vraćaju u Kolašin.

"Od svih gradova Kolašina je grad na sjeveru koji će, ne samo zadržati mlade, već i privući iz regiona, a nadam se i iz Podgorice", istakla je Šćepanović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније