Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

22. 07. 2022. 19:02 >> 19:00
2

POMOĆ I IZ VAZDUHA

Požar u Farmacima lokalizovan

Pripadnici podgoričke Službe zaštite i spašavanja, lokalizovali su popodne požar ogromnih razmjera, koji je danas oko 13:30 izbio u mjestu Farmaci.

U gašenju ovog požara vatrogasci su imali pomoć Direktorata za zaštitu i spašavnje MUP-a Crne Gore, koji su gasili vatru iz aviona.

Komandir Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada Goran Janković kazao je za Portal RTCG da je gašenje požara otežavao vjetar, te da su u jednom trenutku i kuće bile ugroženje.

“Jak vjetar nam je otežava gašenje vatre u jednom trenutku požar se približio i kućama”, kazao je Janković.

Iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada saopšteno je da su u protekla 24 sata imali 14 intervencija.

"Od navedenog broja, 11 prijava se odnosilo na požare trave, niskog i visokog rastinja u Zeti, na Smokovcu, na Marezi, Ćemovskom polju, u Zagoriču, Piperima, Kučima i Farmacima. Jedna prijava se odnosila na zapaljeno smeće u Biočima", saopšteno je iz Službe zaštite.

 

U mjestu Vranj, pripadnici Službe su uklonili zmiju iz stambenog objekta.

Pripadnici Službe su obavili i jedan prevoz vode do bezvodnog područja u mjestu Krusi.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније