Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

08. 07. 2022. 09:32   >>  09:33

DONACIJA BIBLIOTEKE ZA SLIJEPE

Dječijem domu u Bijeloj 40 audio publikacija za djecu

Biblioteka za slijepe Crne Gore iz svog knjižnog fonda donirala je 40 audio publikacija za djecu u Dječijem domu “Mladost” u Bijeloj.

Donaciju je uručio direktor Biblioteke mr Božidar Denda u prisustvu bibliotekarki Seade Nikočević i Ane Đurović.

Donaciju čine djela domaće i svjetske književnosti za djecu od najmanjeg uzrasta do tinejdžerskog doba a tu je i dio školske lektire za osnovnu i srednju školu.

Direktorica Ustanove je goste kratko upoznala sa istorijatom i uslovima u kojima trenutno funkcioniše, kao i sa procesom rada u samoj Ustanovi i zahvalila za vrijedni poklon predstavnicima Biblioteke.

Na sastanku je bilo riječi i o rezultatima postignutim u radu obije Ustanove, te i o mogućnostima nastavka saradnje.

"Zaključeno je da će djeca iz Doma “Mladost” u Bijeloj imati višestruku korist od ove donacije, prvenstveno zato što će biti u mogućnosti da prošire svoja znanja, opštu kulturu kao i kulturu govora", saopštili su iz Biblioteke za slijepe Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније