Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Radio Crne Gore ]

03. 07. 2022. 15:30 >> 15:54
2

KATIĆ ZA RADIO CG

Hrvatska ponudila kanader avione za gašenje požara u Herceg Novom

Predsjednik opštine Herceg Novi Stevan Katić rekao je da Hrvatska ponudila pomoć u vezi gašenja požara koji je danas izbio iznad Igala, ističući da postoji mogućnost da pošalju kanadere.

Katić je za Radio Crne Gore rekao da je jedan dio opštine zahvatio požar, prije svega neodgovornošću pojedinaca koji su nešto zapalili, a vjetar je onda proširio plamen.

"Bilo je ugroženo nekoliko kuća. Brzom reakcijom vatrogasaca odbijen je požar, kada je u pitanju naseljeno mjesto, Brzo bi trebalo da bude lokalizovan. Pomogle su odmah kolege iz Kotora i Tivta. Na vezi sam sa načelnikom opštine Konavle Božom Lasićem, spremni su kanadere da pošalju. Ako bude neophodno, oni mogu doći da dejstvuju tim avionima. Pratimo i drugi dio koji je ponuđen od Vojske Crne Gore ali po našim procjenama, požar se može ugasiti kanader avionima koje je ponudila Hrvatska. Vidjećemo uskoro da li će biti potrebno da dolaze", rekao je Katić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније