Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ I. P. ]

24. 06. 2022. 12:45 >> 12:43

ZAŠTITA ŠUMA

Saradnja Uprave policije sa Karabinjerima u borbi protiv eko mafije

Zaštita šuma i životne sredine izuzetno je važna za Crnu Goru i neophodno je uspostavljanje odgovarajućih specijalizovanih kapaciteta i organizacione strukuture u Upravi policije.

Iz policije su rekli da se direktor Zoran Brđanin, tokom posjete Italiji, sastao sa generalom Karabinjera za zaštitu šuma i životne sredine Antoniom Pietrom Marzom.

“Ova oblast je izuzetno važna za Crnu Goru i u okviru nje je neophodno uspostavljanje odgovarajućih specijalizovanih kapaciteta i organizacione strukuture u Upravi policije”, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, Italija, u koordinaciji sa Odjeljenjem javne bezbjednosti Ministarstva unutrašnjih poslova, podržava policiju Crne Gore u jačanju kapaciteta u borbi protiv eko-mafije, zaštite životne sredine i kulturnog nasljeđa.

Iz policije su kazali da je to od velikog značaja za crnogorsku policiju i njeno djelovanje u ovoj oblasti.

“S tim u vezi u toku su određene ekspertske misije, a dogovorene su i konkretne aktivnosti kada je u pitanju ova oblast”, kazali su iz policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније