Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 06. 2022. 15:31 >> 15:29

PARKING I DALJE PROBLEM

Posjetioci plaže Plavi horizonti danas mogu da uživaju u čistom moru

Posjetioci plaže Plavi horizont danas mogu konačno na miru da uživaju u besprekorno čistom moru i pijesku po kojem je ova uvala poznata.

Kao što su juče najavili čelnici JP morsko dobro, ova plaža je spremna po svim propisima koji garantuju sigurnost i komfor kupačima, među kojima je veliki broj djece.

Uređenje plaže je okončano nakon što je Agencija za zaštitu životne sredine dala saglasnost za revitalizaciju plaže pijeskom iz mora.

To je postupak koji podrazumijeva upotrebu teških građevinskih mašina koje su proteklih dana bile smetnja sve brojnijim kupačima, a juče su završili poravnanje pijeska.

Danas kupači mogu konačno da uživaju u svemu sto pruža jedna od najljepših plaža na Crnogorskom primorju.

Ipak moraju biti spremni na probleme sa parkiranjem, jer je i dalje spuštena rampa na ulazu u kompleks u zaleđu plaže ciji je vlasnik Qatari diar.

Nevenka Macan, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније