Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

08. 06. 2022. 21:45 >> 21:43

PROTEST ODLOŽEN

Asistenti u nastavi sjutra na razgovor u Ministarstvu

Predstavnici Udruženja asistenata u nastavi koji su najavili protest zbog mnogih problema sa kojima se susrijeću, pozvani su sjutra na razgovor u Ministarstvo prosvjete.

Kako su obavijestili iz ovog udruženja, iz Ministarstva prosvjete pozvani su na dijalog, uz obećanje da će se razgovarati o svemu i rješavati problemi koje imaju.

"Ukoliko se ne ispoštuju naši zahtjevi protest odlažemo za petak", poručili su iz ove asocijacije.

Udruženje asistenata apelovalo je ranije na Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta da obavijesti direktore škola da asistenti u nastavi, u skladu sa nedavno izmijenjenim zakonom, mogu da dobiju ugovore na neodređeno vrijeme. Kažu da je, za sada, mali broj obrazovnih ustanova sa ovim zaposlenima potpisao takve ugovore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније