Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

08. 06. 2022. 08:44 >> 08:42

BRĐANIN

Policija će biti na raspolaganju inspektorima na terenu

Pripadnici Uprave policije biće na raspolaganju inspekcijskim službama i odrediće se kontakt tačke u okviru Plovne jedinice i sektora granične i policije opšte nadležnosti u cilju što brže komunikacije sa inspektorima i koordinacije zajedničkih aktivnosti na terenu.

To je rekao direktor Uprave policije Zoran Brđanin na radnom sastanku sa čelnicima Uprave za inspekcijske poslove o saradnji i koordinaciji aktivnosti u toku ljetnje turističke sezone.

"S obzirom na činjenicu da će inspektori Uprave za inspekcijske poslove biti prisutni u pojačanoj mjeri tokom dva mjeseca ljetnje sezone u šest primorskih opština i da će imati koordinatora u svim primorskim opštinama, naglašen je značaj inteziviranja saradnje ove dvije uprave u cilju što efikasnijeg sprovođenja plana rada tokom sezone", kaže se u saopštenju.

Vršilac dužnosti direktorice Uprave za inspekcijske poslove Ana Vujošević je naglasila da će tokom pojačanog nadzora fokus biti na suzbijanju svih vidova nelegalnog poslovanja,

"Bilo da se radi o suzbijanju sive ekonomije, radu bez odobrenja, neprijavljenim radnicima, svim oblicima nelegalnih prodaja ili drugim djelatnostima koje su u nadležnosti kontrole Uprave", kaže se u saopštenju Uprave za inspekcijske poslove.

Vujošević je kazala da su pripadnici Uprave policije uvijek izlazili u susret inspektorima na terenu, pružajući asistenciju tokom vršenja nadzora, posebno tokom prethodne godine kada su sprovođene kontrole poštovanja mjera usljed pandemije COVID 19.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније