Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

27. 05. 2022. 10:06 >> 10:11
1

UPRAVA POLICIJE

Rasvjetljavanje ubistva Duška Jovanovića prioritet za policiju

Policija će nastaviti da postupa prioritetno i bez odlaganja po svim nalozima tužilaštva u predmetu ubistva Duška Jovanovića, saopšteno je iz Uprave policije za Portal RTCG.

"Iako protek vremena otežava rasvijetljavanje okolnosti rad na ovom predmetu ne smije prestati sve dok se ne dodje do adekvatnog sudskog epiloga", kazali su iz policije.

Uprava policije će, kako je saopšteno, shodno svojim nadležnostima učiniti sve da osigura da bezbjednost svakog novinara u Crnoj Gori bude neupitna.

Ranije danas, premijer Dritan Abazović rekao je da će učini sve kako bi istina u vezi sa ubistvom Jovanovića izašla na vidjelo, navodeći da je država spremna i na međunarodnu ekspertizu.

Supruga ubijenog Jovanovića, Slavica Jovanović rekla je da je sve što je najavljivano u vezi s otkrivanjem istine ostalo samo na obećanjima.

"Umjesto rezultata, svakog 27.maja dobijamo samo patetičnu šaradu licemjerja političara na mjestu ubistva gdje se ritualno okupljamo da podržimo slobodu govora, u državi u kojoj se u istom trenutku radi sve da se ista uguši. Sva obećanja nakon 18 godina, data isključivo u svrhu formalnih marketinških izjava, bez ikakve ozbiljne namjere novih vlasti, smatram bespredmetnim i nesuvislim. Svaki korak bilo koje strukture koja donese pojašnjenje i dokaze za sve ono što je već rečeno i u postupcima sprovedeno, biće cijenjen na adekvatan način. Ovako, ostaje gorak ukus nepravde koja sve više iritira i vrijeđa umjesto da donese obećani rezultat a time i kakav takav mir onome što upravo stasava u punoljetstvo", zaključila je Jovanović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније