Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

18. 05. 2022. 16:44   >>  16:43

MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Preduzeće sve aktivnosti za rješavanje statusa bolnice Meljine

Ministarstvo zdravlja, u saradnji sa svim relevantnim državnim institucijama, u što kraćem roku preduzeće sve neophodne aktivnosti u cilju rješavanja statusa PZU Opšta bolnica Meljene, kako bi stanovnici ovog dijela južne regije imali adekvatnu zdrastvenu zaštitu, ocijenjeno je danas na sastanku predstavnika svih nadležnih državnih institucija, koji je organizovan u Ministarstvu zdravlja, a sa ciljem pronalaženja najboljeg rješenja za opstanak ove ustanove, koja se nalazi u stečaju.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Ministarstva zdravlja na čelu sa ministrom Dragoslavom Šćekićem, kao i ministar finansija Aleksandar Damjanović i predsjednik Savjeta Agencije za zaštitu konkurencije, Dragan Damjanović, sa saradnicima.

"Cilj navedenog sastanka bio je razmatranje kratkoročnih i dugoročnih rešenja za dalji nastavak obavljanja djelatnosti ove ustanove u smjeru zaštite nacionalnih interesa iz oblasti zdravlja, uprkos izuzetno kompleksnoj situaciji u kojoj se bolnica Meljine nalazi", navode iz Ministarstva zdravlja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније