Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

27. 04. 2022. 12:34   >>  13:55

DOJAVE O BOMBAMA

Obustavlja se rad i u vrtićima zbog panike

Zbog prijetnji koje su upućene svim vaspitno-obrazovnim ustanovama na teritoriji Crne Gore, po naređenjima Centra bezbjednosti i Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta danas se obustavlja rad u svim vaspitnim jedinicama koje funkcionišu u okviru JPU "Đina Vrbica".

Poziv da preuzmu djecu, dobili su i roditelji čija djeca pohađaju vrtiće "Ljubica Popović" i "Suncokrili".

“Zbog urgencije situacije, molimo Vas da istog trena prenesete poruku roditeljima da u najkraćem roku preuzmu svoje mališane. Da li će se nastaviti sa realizacijom planiranih i redovnih aktivnosti tokom sjutrašnjeg dana, bićete pravovremeno obavješteni po prispjeću informacije. Molimo Vas da u najkraćem roku reagujete”, saopšteno je iz JPU "Đina Vrbica".

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta obaviješteno je da je 41 osnovna škola u Crnoj Gori dobila dojavu o postavljenoj bombi, ali je zbog panike koja je nastala obustavljena nastava u svim školama u zemlji, kazao je portparol Ministarstva Bojan Knežević. V.d. pomoćnika direktora Uprave policije Dragan Gorović saopštio je da dosadašnji rezultati istrage pokazuju da je riječ o lažnim dojavama, ali da će sačekati dok ne pregledaju sve objekte. Policija već traga za osobom koja je poslala mejlove. Za sada je utvrđeno da u rožajskim školama nema eksplozivnih naprava, a ni u zgradi Prijestonice, ni cetinjskim školama specijalna jedinica policije nije pronašla eksploziv, saopštio je Portalu RTCG portparol Prijestonice Ivan Banović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније