Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

27. 01. 2022. 13:50   >>  13:51

UPRAVA POLICIJE

Podgoričanin uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti

Službenici podgoričke policije uhapsili su P.V. (67) iz Podgorice zbog sumnje da je ugrozio sigurnost R.R, kao i zbog nedozvoljenog držanja oružja koje mu je pronađeno prilikom pretresa stana.

“Danas je policija, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi P.V. i pronašli i oduzeli ručnu bombu, dva prigušivača za dugo naoružanje, 33 komada municije i tri puške za podvodni ribolov”, navodi se u saopštenju policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv P.V. podnese i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i da mu se privede na dalju nadležnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније