Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ B.B. ]

25. 01. 2022. 18:01   >>  18:03 2

PRIVATNO PUTOVANJE

Srzentić u SAD nije bila o trošku građana

Ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić boravila je u privatnoj posjeti Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) od 24. decembra do 11. januara, i to putovanje ni na jedan način nije finansirano od novca građana Crne Gore, kazali su iz resornog Ministarstva.

Iz Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija su to odgovorili na upit agencije MINA da li je Srzentić u SAD-u početkom januara ove godine boravila o trošku Ministarstva, i ako jeste koliko je taj put koštao.

Kako su naveli iz tog Vladinog resora, privatno putovanje u SAD Srzentić je iskoristila za promociju Crne Gore i ostvarivanje benefita za crnogorsko društvo i građane.

“Boravak u SAD-u ministarka je, kako je i planirala, uz logističku podršku Ambasade Crne Gore sa sjedištem u Vašingtonu, iskoristila za realizaciju više važnih sastanaka u Vašingtonu i Kaliforniji, sa visokom predstavnicima Vlade Amerike i predstavnicima privatnih industrija koje su značajne za realizaciju strateških ciljeva Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija”, rekli su iz Ministarstva.

Iz Ministarstva su kazali da je njihova Služba za odnose sa javnošću obavještavala crnogorske medije i javnost o zaključcima i benefitima tih sastanaka, koje će društvo, kroz konkretnu podršku, imati u narednom periodu od američkih partnera.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније