Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ B.B. ]

25. 01. 2022. 14:54 >> 14:57

AKCIJA UDRUŽENJA "LUKSEMBURG-CRNA GORA"

Prikupljeno 3.000 eura za pomoć 100 barskih porodica

Udruženje "Luksemburg-Crna Gora“ u saradnji sa humanitarnom organizacijom "Charity Challenge Luxembourg" uz posredstvo Uprave za saradnju sa dijasporom-iseljenicima, donirali su 3.000 eura Crvenom krstu Bara, za nabavku paketa osnovnih životnih namirnica za 100 ugroženih porodica.

Kako ističu u saopštenju, Crveni krst Bar posebnu zahvalnost iskazao je predsjednici Udruženja Kristiane Kifer i počasnom predsjedniku Ismetu Muhoviću koji su i u prethodnom periodu pomagali ugroženom stanovništvu u Crnoj Gori, kao i svim volonterima iz organizacije "Charity Challenge Luxembourg" koji su izrazili svoju dobru volju da pomognu ovoj akciji.

"Kifer i Muhović izrazili su posebno interesovanje da i dalje nastave da pružaju podršku organizacijama u Crnoj Gori usmjerenim na dobrobit građana, kao i da učestvuju u obnovi seoskog doma Crvenog krsta u Baru, čiji bi kapaciteti bili dostupni penzionerima iz Luksemburga, tokom cijele godine i na taj način doprinesu prvenstveno jačanju humanitarne, kulturne, zdravstveno-socijalne saradnje i građenje još čvršćih veza sa svojom maticom", naglašava se u saopštenju Udruženja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније