Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

17. 10. 2021. 14:58 >> 15:01

KRIVOKAPIĆ

Vlada će premostiti ekonomski jaz

Vlada će premostiti ekonomski jaz i doprinijeće da Crna Gora bude država zbrinutih, slobodnih i dostojanstvenih pojedinaca, poručio je premijer Zdravko Krivokapić.

On je, povodom Svjetskog dana borbe protiv siromaštva, naveo da će programi koje Vlada sprovodi, učiniti Crnu Goru državom socijalne pravde, jednakosti i sigurnosti.

“Ovaj datum je prilika da se sjetimo ponekog ko je socijalno ugrožen, i da nađemo načina da mu poklonimo pažnju, ali tako da ne povrijedimo njegovo ljudsko dostojanstvo”, naveo je Krivokapić na svom Tviter /Twitter/ nalogu.

On je kazao da nema Vlade u svijetu koja može obećati da će izgraditi državu bogatih.

“Obaveza Vlade na čijem sam čelu, jeste da premosti jaz između imućnih i onih koji to nisu i da doživimo Crnu Goru zbrinutih, slobodnih i dostojanstvenih pojedinaca. I mi ćemo to učiniti”, dodao je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније