Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

11. 10. 2021. 13:30 >> 13:31
1

PRAĆENJE AKTIVNOSTI

Uprava javnih radova ima mobilnu aplikaciju

Uprava javnih radova Crne Gore pokrenula je daplikaciju za mobilne uređaje, koja će građanima, medijima i drugim zainteresovanim licima omogućiti svakodnevno praćenje svih aktivnosti, saopšteno je iz UJR.

“Aplikacija Google play je dizajnirana tako da bude jednostavna za korišćenje i dostupna u svakom momentu, a sadrži sve aktuelnosti, završene i tekuće projekte, tehničku dokumentaciju i sve ostale informacije u cilju povećanja transparentnosti našeg rada”, navodi se u saopštenju.

Uprava javnih radova je na ovaj način postala jedna od rijetkih državnih institucija čija je aplikacija povezana sa mobilnim uređajima.

“Što govori o našem nastojanju da držimo korak sa najnovjim rješenjima u oblasti elektronskih tehnologija i ponudimo korisnima savremene metode informisanja i komunikacije”, kazali su iz Uprave.

Takođe, u toku je tehnička priprema mape gradilišta u nadležnosti Uprave javnih radova, koje će se naći na  aplikaciji i zvaničnom portalu, a zahvaljujući kojoj će svi posjetioci moći da svakodnevno prate realizaciju kapitalnih projakata na teritoriji cijele Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније