Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

P.R.

21. 09. 2021. 18:55   >>  18:56

NASTAVAK RADOVA

Rekonstrukcija i izgradnja trga i šetališta u Sutomoru

Nastavkom realizacije započetog kapitalnog projekta rekonstrukcije i izgradnje šetališta i novog trga u Sutomoru - II faza radova i završetkom projekta, taj grad će moći da pruži turističku ponudu najvišeg nivoa u rangu sa najprestižnijim destinacijma Mediterana, saopšteno je nakon sastanka predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića, direktora JP "Morsko dobro" Mladena Mikijelja i direktora Uprave javnih radova Bora Lučića.

Kako su saopštili iz Opštine Bar, oni su razgovarali o nastavku realizacije započetog kapitalnog projekta rekonstrukcije i izgradnje šetališta i novog trga u Sutomoru - II faza radova.

"Iskazano je zadovoljstvo svih strana dosadašnjom saradnjom i realizacijom ovog važnog projekta koji je Sutomoru pružio potpuno novi imidž i omogućio mnogo bolju sezonu i ove godine, i ako projekat nije u potpunosti realizovan. Na sastanku je iskazana spremnost Opštine, Morskog dobra i Uprave javnih radova da se nastavi sa realizacijom projekta. Nastavkom realizacije i završetkom ovog projekta Sutomore će moći da pruži turističku ponudu najvišeg nivoa u rangu sa najprestižnijim destinacijma Mediterana", navode u saopštenju.

Projekat će, kako navode, biti finansiran zajedničkim sredstvima sve tri strane, Opštine Bar, Morskog dobra i Uprave javnih radova Vlade Crne Gore, koje će sredstva za realizaciju obezbijediti iz sopstvenih budžeta.

"Do kraja sedmice biće formirana i Komisija za pripremu i evaluaciju tenderske dokumentacije za izvođenje radova na II fazi, koju će činiti predstavnici Opštine Bar, JP Morsko dobro i Uprava javnih radova. Komisija će odmah započeti potrebne procedre kako bi se što prije otpočelo sa radovima po projektu", dodaju u saopštenju.

Raičević, Mikijelj i Lučić obišli su nakon sastanka predmetnu lokaciju u Sutomoru.

"Oni su se na licu mjesta uvjerili u kvalitet do sada izvedenih radova i obišli lokacije na kojima će biti nastavljena rekonstrukcija i izgradnja šetališta i trga u Sutomoru", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније