Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 12. 2015. 22:15 >> 22:02

25 GODINA POSTOJANJA

Jubilej Radija Bijelo Polje

Sjutra se navršava 25 godina od osnivanja Radija Bijelo Polje, radija koji je prošao niz transformacija u tehnološkom, tehničkom i kadrovskom pogledu, u osavremenjavanju programa, i u regulatornim okvirima koje su nametali zakon i nadležne institucije, kazao je tim povodom direktor te medijske kuće, mr Dragić Rabrenović.

"U tom periodu poslovanja sigurno je bilo dobrih i loših strana kroz koje su zaposleni morali da prođu. Medutim, u zajedničkom interesu naših građama uspjeli smo da se izborimo sa svim problemima koji se su nametali, sa kojima smo se susretali i da u tom periodu obavljamo svoj posao porfesionalno, trudili se da naše informacije budu zasnovane na činjenicama, da se objektivno izvještava o svim događajima u našem gradu, da koliko je to bilo u našim mogućnostima izvještavamo o svemu što se događa iz različitih oblasti i sfera interesovanja".kazao ej Rabrenović.

On je istakao da su u njihovom studiju ugostili i brojne ličnosti i građane, "koji su imali šta da kažu u proteklom periodu".

"Znači, danas savremeni program koji je zasnovan na radijskom programu sa multimedijalnim veb portalom, koji ima veliku posjećenost na nivou Crne Gore i svakako radio stanica koja izlazi iz okvira novinarstva sa organizacijom brojnih manifestacija od humanitarnog do kulturnog sadržaja, među kojima su i Regionalni festifal fantastične književnosti, Međunarodna naučna konferencija Mediji i PR, i svakako izdavaštvo kojim se bavimo poslčednjih nekoliko godina", kazao je Rabrenović i naglasio da s pravom možemo reći da Radio Bijelo Polje četvrt vijeka postoji u službi građana.


Vukoman Kljajević, TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније