Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

M.L.B.

26. 10. 2024. 11:12 >> 12:57
Čitaj mi:

GRUPA GRAĐANA

Danilovgrad: U ponedjeljak protest zbog poskupljenja vode

Grupa građana za ponedjeljak 28. oktobar u 16 časova najavila je miran protest ispred zgrade Opštine Danilovgrad zbog planiranog povećanja cijene vode.

“Protestom tražimo da predsjednik Opštine radi za građane, a odbornici da glasaju protiv Odluke o povećanju cijene vode za 2025. godinu”, navodi se u saopštenju koje ispred grupe građana potpisuje Dragan Jovanović.

Traže da Opština sa Vodovodom ugradi agregat na vodoizvorištu, kako bi imali vodu i kada je vodoizvorište bez struje, rezervoar za vodu da bi imali pitku vodu kada se javljaju zamućenja, kao i da se građanima obezbijedi stalan pristup vodi (domaćinstva u užem gradskom jezgru vrlo često ostaju bez vode).

“Smatramo da je postojeća cijena vode previsoka, tim prije jer imamo stalne nestanke vode. Ako redovno plaćamo račune trebalo bi da imamo i redovno vodosnabdijevanje i popuste kao redovne platiše. Ovim putem pozivamo sve građane da nam se pridruže u ponedeljak ispred zgrade Opštine Danilovgrad, u suprotnom računi za vodu će nam biti za 50% veći od januara, a život skuplji”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније