Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

K. J.

24. 10. 2024. 18:28 >> 18:28

Opština Bar

Nova rasvjeta u Spičanskoj ulici i kod OŠ “Kekec” u Sutomoru

U Spičanskoj ulici u Sutomoru završeni su radovi na postavljanju savremene javne rasvjete u dužini od preko 600 metara. U sklopu ovog projekta, postavljen je ukupno 21 stub opremljen modernim LED svjetiljkama, koje značajno doprinose energetskoj efikasnosti i boljoj osvijetljenosti ovog područja, saopšteno je iz Opštine Bar.

Postavljena je i nova rasvjeta i kod OŠ “Kekec” u dužini od oko 350 metara gdje je postavljeno 11 novih stubova.

Radovi su, pored postavljanja rasvjete, obuhvatili i iskop i polaganje napojnog kabla, uz sanaciju prilaza ka objektima uz saobraćajnicu, čime je dodatno unaprijeđena pristupačnost i funkcionalnost ovog dijela Sutomora.

"Ukupna vrijednost radova iznosi gotovo 53 hiljade eura, a relizovani su zajednički od strane Opštine Bar, DOO “Komunalne djelatnosti” Bar i Mjesne zajednice Spič-Sutomore, čineći ovo samo jednom u nizu aktivnosti na poboljšanju kvaliteta života mještana Sutomora. Opština Bar je u prethodnom periodu realizovala projekat modernizacije javne rasvjete na trasi Jadranske magistrale od Kufina do Vidikovca vrijedan gotovo pola miliona eura", zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније