Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

Radio Crne Gore [ Mira Rovčanin ]

07. 09. 2024. 20:27 >> 21:49
Čitaj mi:

RAZGIVARALI SA KOVAČEVIĆEM

Mještani Kličeva i Straševine ponovo blokirali Budoš

Dio mještana nikšićkih naselja Straševine i Kličeva večeras su ponovo blokirali tunel Budoš.

Poručuju da od blokade neće odustati dok se sporni materijal - grit koji je deponivan u njihovim mjesnim zajednicama ne ukloni iz Nikšića.

Nakon razgovora sa učesnicima protesta, predsjednik nikšićke opštine Marko Kovačević rekao je da imaju zajednički interes da se sporni materijal ukloni i sa privatnog i sa opštinskog zemljišta i odveze van Nikšića. Apeluje na nadležne, odnosno inspekciju i ministarstva, da se uključe u rješavanje problema. 

Problematizovao je što se rješenje o uklanjaju spornog materijala ne sprovodi u praksi. Kovačević očekuje i da že tužilac raditi svoj posao i da će se utvrditi sve okolnosti slučaja. 

Mještani su kazali da im znači podrška opštine i da neće odustati od blokade. Protesti će, najavili su, biti svakodnevni, osim ponedjeljka, kada će u Nikšiću biti igrana utakmica u fudbalu između Crne Gore i Velsa. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније